lättar på mitt hjärta..

om en halvtimme är det julavslutning. snön täcker marken och det är minus sju grader ute.
det betyder att det snart är jul, och sen nyår..

jag hatar vintern. nånting jag ALDRIG pratat med någon om är sanningen om vf jag hatar julen.
jag har inte många dåliga minnen av min pappa, i för sig har jag nog inte mycket glada minnen heller men det finns ett speciellt minne som jag aldrig kommer glömma, ett minne som mina släktingar inte ens vågar ta upp i min närhet, som dem säkert tror att jag redan har glömt. men varje jul och nyår så dra minnena upp om och om igen. ibörjan gick det runt i huvet på mig året om men nu är det bara jul och nyår..

julen känns så ensam också, även fast det är tiden då jag är som mins ensam egentligen men det bara känns som det. inga nära vänner att vara med för att få bort mina dåliga minnen. det här året så ska jag i för sig vara med pojkvän och vänner på nyår men julafton är alltid värst.

julavslutningen känns som en början på allt lidande, jag hatar julavslutningar. att jag alltid måste sitta och hålla tårar inne och låtsas vara glad över att det snart är jul.

men nu måste jag tillbaks till skolan.
först lite uppträdanden och sånt i aulan, björn och resten av musik killarna i åttan ska uppträda, lika roligt som alltid och sen är det dags för mina första betyg. förväntar mig det värsta, ig i dem flesta ämnena, men kommer skriva här i bloggen vad jag fick sen :) puss hejj <3

RSS 2.0