plaza-stora kök och badguiden

för typ nån månad sen kom det några fån plaza och fottade vårt nyrenoverade kök :) och idag kom tidningen ut :P



Amanda- hål i näsan?

fick nyss reda på en grej om amanda... hon har typ tagit hål i näsan!
hon gjorde det själ men en grej blev fel... hon kom inte igenom helt!
får vell se imorgon...


gung,gung...

steffi har hittat en klänning till mig på gina som jag aknske kan ha på festen. vi ska ju shoppa på torsdag så då kan jag spendera mitt presentkort.. ska bli grymt kul :) och igår så var jag och köppte ett minneskort till min nya mobil så nu kan jag lägga in bilderna från mobilen... haha, typ alla e tagna på rasten när vi e nere och gunger i parken. jag e faktiskt rätt nöjd med min mobil :D bara det att det inte finns hela spel.. man akn bara spela i typ en minut och sen står det att man måste betala om man vill ha spelet... tråkigt :/

stephanie och lovisa

amanda sitter i baby gungan :P

jag

lovisa och stephanie


trött dag:/

igår var mammas brorsa,fia,linnea och morfar här och det vart nog rätt sent (?). är iaf trött som f*n.
så för att pigga upp mig nu så ska jag ut och jogga med lollo amanda och emmy :) och som ni säkert ser så har det inte kommit upp några bilder än. det är för att men måste hålla på med en skiva och så och instalera och skivan e hon pappa :/ så bilderna e försenade och kommer på tisdag hoppas jag :)

kom nyss på att mina mjukisbyxor e hos pappa så vetefan vad jag ska ha påå mig? ska möta upp dem hos amanda kvart i 4 så jag måste vell börja leta fram skor och kläder. puss på er (L)

xoxo emelina

RSS 2.0